Colofon

Marleen Vermeulen – webredacteur

Marleen is communicatieprofessional en initiatiefnemer van Griekenland Markt. Haar drijfveren zijn verbinden, inspireren en creëren. Met deze website wil ze Griekenlandliefhebbers en ondernemers in Griekse producten en diensten met elkaar verbinden en inspireren. Ze heeft veel plezier in het opzetten van dit nieuwe platform waarop mooie en inspirerende Griekse producten en diensten te zien zijn.

Foto Marleen

Marleen Vermeulen op LinkedIn

Natascha Neef – webredacteur

Natascha is een ervaren journalist en webredacteur. Griekenland is de plek waar ze zich thuisvoelt en stiekem is ze er best trots op dat ze er regelmatig als Griek wordt aangesproken. Sinds 2007 schrijft ze op ‘Parakalo’ dagelijks over ontwikkelingen in Griekenland. Natascha schrijft de ondernemersprofielen op de griekenlandmarkt.nl.

Natascha_opAmorgos

Natascha Neef op LinkedIn

Profiel Parakalo op Griekenlandmarkt.nl

Frederiek Lommen – blogger

Frederiek is freelance journalist, blogger en schrijver van het boek ‘Druiven en Droesem. Een reis langs Griekse wijngaarden’ (2011). In 2016 verschijnt haar nieuwe boek: een journalistieke beschouwing over de politieke, economische en maatschappelijke situatie in hedendaags Griekenland. Daarnaast werkt ze als Hoofd Communicatie & Marketing bij de Universiteit Leiden- Campus Den Haag.

Voor Griekenlandmarkt.nl schrijft zij over Griekse wijnen en andere dranken en ook over haar favoriete accommodaties in het land dat haar – per toeval of weloverwogen? – sinds 1987 fascineert, ontroert en af en toe kwaad maakt.

Frederiek Lommen

 

Frederiek Lommen op LinkedIn

Website Frederiek Lommen
Profiel Frederiek op Griekenlandmarkt.nl

Jaap van Houten – blogger

Jaap van Houten is docent consumptieve techniek aan het Kalsbeek College te Woerden. Zijn vrouw Angelica en hij organiseren met enige regelmaat Griekse avonden in hun huiskamerrestaurant en ze verhuren hun vakantiehuis op Kreta.

Deze zomer schrijft Jaap een aantal columns voor Griekenland Markt vanuit Sissi, Kreta. Met passie voor mooie gerechten en Griekenland deelt hij zijn culinaire belevenissen met ons.

Jaap van Houten