De Griekse Bruiloft

logodegrieksebruiloft

Brigitte van Rijn ging in 1989 op vakantie naar Naxos en keerde een jaar later terug naar het eiland om er te gaan samenwonen met haar Griekse vriend uit Athene. Vanaf haar eerste bezoek in Griekenland – dertig jaar geleden tijdens een vakantie op Corfu – voelde ze zich thuis in Griekenland. Als studente uit Amsterdam had ze het gevoel het paradijs te hebben ontdekt.

Verliefd
Naxos werd ‘haar’ eiland. Ze leerde de taal snel en moeiteloos. Ze was verliefd op een Griek én het leven op Naxos. Acht en een half jaar duurde deze relatie en haar ‘Naxos-ervaring’, daarna ging Brigitte weer terug naar Nederland. De liefde en passie voor Griekenland zijn altijd gebleven.

Brigitte: Griekenland is een deel van mij, dat heeft altijd zo gevoeld. De kleuren, de geuren, de geluiden, het licht en de zon…alles voelt goed en je wordt er als vanzelf blij. Ik ben als een vis het water in Griekenland en tussen de Grieken. Griekenland geeft mij ook een gevoel van vrijheid en geluk.

Trouwen in Griekenland

Trouwen in Griekenland: pure romantiek

 

Neem contact op met De Griekse Bruiloft

De Griekse Bruiloft
Na terugkeer in Nederland werkte Brigitte onder andere voor Toeristiek en breidde ze haar netwerk in Griekenland steeds verder uit. Toen ze op een dag een interview las met een dame die bruiloften organiseerde in Italië, kwam spontaan het idee in haar op om De Griekse Bruiloft te beginnen. De puzzelstukjes vielen op hun plek en Brigitte wist zeker dat dit haar droombaan zou worden.

Een onvergetelijke trouwdag in Griekenland

Een onvergetelijke trouwdag in Griekenland

 

Onvergetelijke trouwdag
De Griekse Bruiloft is uniek. Brigitte organiseert en begeleidt niet alleen bruiloften en evenementen, maar is ook een Griekenland-specialist omdat ze veel eilanden heel goed kent. Ook heeft ze veel goede contacten in Griekenland. Voor een onvergetelijke trouwdag in Griekenland ben je bij Brigitte dus aan het goede adres.

Brigitte: Het gevoel van liefde, blijdschap, geluk, romantiek en al het moois dat Griekenland te bieden heeft, zonder zorgen en zonder stress. Het ultieme genieten op de trouwdag… zorgeloos… gelukkig zijn.

Zorgeloos genieten tijdens je Griekse Bruiloft

Zorgeloos genieten tijdens je Griekse Bruiloft

 

Als weddingplanner zorgt Brigitte dat het bruidspaar geen stress heeft en niet veel tijd en energie hoeft te besteden aan de organisatie van de trouwdag. De Griekse Bruiloft zorgt voor de selectie, organisatie, logistiek en regie en dat geeft rust en tijd om van elkaar te genieten.

Brigitte: Trouwen is een hele bijzondere gebeurtenis en al helemaal in een land als Griekenland. Dat ik deze bruiloften mag organiseren en begeleiden is voor mij genieten met een hoofdletter G.

Ga naar de website van De Griekse Bruiloft Volg De Griekse Bruiloft op Facebook

Contact

De Griekse Bruiloft
2261 DK LEIDSCHENDAM
degrieksebruiloft@gmail.com
Telefoon NL +31 6 23 35 59 54
Telefoon GR +30 69 83 77 21 12

Brigitte op LinkedIn De Griekse Bruiloft op Facebook

Meer informatie? info@griekenlandmarkt.nl