Welkom op Griekenlandmarkt.nl

Logo Griekenland Markt

Een website speciaal voor de Griekenlandliefhebber

Liefde voor Griekenland
Griekenland Markt wil het de Griekenlandliefhebber makkelijk maken om iets met zijn liefde voor Griekenland te doen en een einde maken aan lang zoeken op internet naar mooie en lekkere producten uit Griekenland.

Griekse producten en diensten
Op deze website presenteren ondernemers zichzelf, hun onderneming en Griekse producten of diensten. Voor de Griekenlandliefhebber wel zo handig: al het moois uit Griekenland op één plaats!

Griekenlandverhalen
We laten ondernemers vertellen over hun Griekse achtergrond en het Griekenlandverhaal van hun producten. Bijvoorbeeld over de Griekse streek waar het product vandaan komt, hoe wordt het gemaakt en met welke leveranciers er wordt samengewerkt. Als je terug bent van vakantie is het toch fantastisch als je producten van dat ene Griekse eiland in huis kunt halen en weet welk verhaal erachter zit?

Zeven hoofdthema’s op Griekenlandmarkt.nl
Op de website zie je zeven hoofdthema’s: accommodaties, beauty en wellness, geschenken, verhalen uit Griekenland, voeding en dranken, vrije tijd en wonen en werken. Hier vind je alle bedrijven en hun producten/diensten die meedoen met Griekenland Markt.

Over Griekenland Markt
Griekenland Markt is een initiatief van Marleen Vermeulen. Haar passie voor Griekenland wil zij overbrengen op zoveel mogelijk mensen. Marleen werkt samen met Natascha Neef en zoekt nog andere professionals die mee willen werken aan dit mooie project.