Flexholidays

Flexholidays – zeilvakanties op maat

Wil je genieten van prachtig Griekenland tijdens een heerlijke zeilvakantie op maat? Dan ben je bij Flexholidays aan het juiste adres!

Ervaren reisorganisatie

Paul Jongeneel komt al 30 jaar in Griekenland en organiseert nu al ruim 6 jaar zeilvakanties vanaf het mooie groene eiland Corfu. Hij is eigenaar van deze zeer ervaren reisorganisatie met zijn unieke aanpak. Alles draait om maatwerk.

Paul: Dat de mensen terugkijken op een fantastische vakantie bij Flexholidays blijkt wel uit de vele positieve recensies. 

 

zeilen in Griekenland

Een heerlijke zeilvakantie in Griekenland

 

Zorgeloze zeilvakantie

De kracht van Flexholidays is zoals de naam al zegt: flexibel. Het is een kleine organisatie waardoor ze erg flexibel in alles kunnen zijn. Zo leveren ze altijd én aan iedereen maatwerk, want wie wil er nu niet na een jaar hard werken genieten van een zorgeloze zeilvakantie? Flexholidays zorgt hiervoor. Heb je speciale wensen? Grote kans dat jouw wensen uitkomen! Daarnaast leveren ze de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Er is geen gelogen woord bij, je kunt het allemaal teruglezen in de recensies.

Flexholidays is vooral actief vanaf Corfu, maar het is ook mogelijk om vanuit Athene, Kos of Rhodos en in Kroatië te zeilen.

zonsondergang zeilen in Griekenland

Genieten van mooie zonsondergangen

 

De mogelijkheden bij Flexholidays:

  • Je kunt zelfstandig een boot huren, één van de kapiteins inhuren of meezeilen met de mensen van Flexholidays in een flottielje;
  • De combivakantie is een aanrader voor diegene die van afwisseling houden. Je bent dan een week op en rond het water en een week in een appartement;
  • Als je alleen bent, maar niet graag op vakantie gaat, dan kun je meezeilen met leeftijdgenoten die ook alleen zijn. De singlevakantie die Flexholidays organiseert, is al jaren een succes;
  • Bootmanagement: heb je zelf een boot en wil je die graag verhuren én laten onderhouden? Ook daarvoor ben je bij Flexholidays aan het juiste adres.

Lees hier verschillende recensies van Flexholidays

Ga naar Flexholidays.com Volg Flexholidays op Facebook

Contact

Paul Jongeneel op LinkedIn Flexholidays op Facebook

Meer informatie? info@griekenlandmarkt.nl