Griekenland Markt van start!

Griekenland Markt logo

Een website speciaal voor de Griekenlandliefhebber

Vanaf vandaag is de website Griekenlandmarkt.nl online. Een website speciaal voor de Griekenlandliefhebber. Ondernemers presenteren hier zichzelf, hun bedrijf en Griekse producten en diensten.

Als je een echte Griekenlandfan bent en steeds weer naar Griekenland verlangt als je terug bent in Nederland, helpen wij je graag wat leuks te doen met je liefde voor dit mooie en bijzondere land.

Griekenlandverhalen
We laten ondernemers vertellen over hun Griekse achtergrond en het Griekenlandverhaal van hun producten. Bijvoorbeeld over de Griekse streek waar het product vandaan komt, hoe wordt het gemaakt en met welke leveranciers er wordt samengewerkt. Als je terug bent van vakantie is het toch fantastisch als je producten van dat ene Griekse eiland in huis kunt halen en weet welk verhaal erachter zit?

Zeven hoofdthema’s op Griekenlandmarkt.nl
Op de website zie je zeven hoofdthema’s: accommodaties, beauty en wellness, geschenken, verhalen uit Griekenland, voeding en dranken, vrije tijd en wonen en werken. Hier vind je alle bedrijven en hun producten/diensten die meedoen met Griekenland Markt.

We hopen je met dit nieuwe platform inspiratie en informatie te geven over jouw favoriete Griekse producten!

Over Griekenland Markt
Griekenland Markt is een initiatief van Marleen Vermeulen. Haar passie voor Griekenland wil zij overbrengen op zoveel mogelijk mensen. Marleen werkt samen met Natascha Neef en zoekt nog andere professionals die mee willen werken aan dit mooie project.

Tags: , , , ,