Over Griekenland Markt

Liefde voor Griekenland
Griekenland Markt wil het de Griekenlandliefhebber makkelijk maken om iets met zijn liefde voor Griekenland te doen en een einde maken aan lang zoeken op internet naar mooie en lekkere producten uit Griekenland.

Griekse producten en diensten
Op deze website presenteren ondernemers zichzelf, hun onderneming en Griekse producten of diensten. Voor de Griekenlandliefhebber wel zo handig: al het moois uit Griekenland op één plaats!

Op www.griekenlandmarkt.nl vind je in diverse categorieën allerlei producten en diensten die uit Griekenland komen of ermee te maken hebben. Zoals een heerlijke olijfolie, een mooi boek dat zich op een van de Griekse eilanden afspeelt, waar je Griekse les kunt volgen en creatieve vakanties. Bij ieder product of dienst kun je zien welk bedrijf of ondernemer erbij hoort en kun je lezen over zijn of haar passies en welk Griekenland verhaal erachter schuilt. Je leert de ondernemer zo een beetje kennen!

Projectteam Griekenland Markt
Marleen Vermeulen is initiatiefnemer en beheerder van de website griekenlandmarkt.nl. Zij doet dit in haar vrije tijd en werkt daarom samen met andere professionals.

Griekenland Markt zoekt op dit moment webredacteuren en bloggers (op vrijwillige basis). Stuur een berichtje naar info@griekenlandmarkt.nl en wie weet word jij onderdeel van het projectteam van Griekenland Markt.