Griekse Wijnen

Griekse Wijnen

Het grootste assortiment aan Griekse wijnen op Grieksewijnen.com

Wist je dat Griekenland een mooie, moderne en gastronomische kant heeft met meer dan de bekende retsina en eenvoudige huiswijnen? Martin van der Heiden laat je graag kennismaken met de prachtige kwaliteitswijnen uit Griekenland en laat je ook zien dat Griekenland meer te bieden heeft dan de vakantieparadijzen.

Toen Martin van der Heiden in 1988 zijn (Nederlandse) vrouw ontmoette in Griekenland, raakte hij niet alleen aan haar verknocht, maar ook aan Griekenland. Sindsdien komt hij er regelmatig, zowel voor zaken, als om vrienden te bezoeken en vakantie te vieren.

Martin: Het voelt een beetje als thuiskomen. Ik voel me verwant met de Grieken, begrijp ze redelijk goed, en snap hun achtergrond en cultuur. We communiceren over van alles, naast het zakelijke.

Griekse Wijnen
Als gepassioneerd wijnliefhebber ontdekte Martin dat de betere Griekse wijnen in Nederland niet verkrijgbaar waren. Daar wilde hij wat aan doen en besloot om zelf Griekse wijnen te gaan importeren. Griekse Wijnen bestaat sinds 2008 en dringt steeds verder door in de Griekse en Nederlandse horeca.

Ga naar Grieksewijnen.com 

Martin: Als gepassioneerd wijnliefhebber ontdekte ik dat de betere Griekse wijnen in Nederland niet verkrijgbaar waren. Passie voor wijn en voor Griekenland was: 1+1=3.

Druivenranken

Griekenland als wijnland
Griekenland timmert -ondanks de crisis- als wijnland hard aan de weg. Wijnproducenten maken grote stappen in de ontwikkeling van Griekse kwaliteitswijnen die steeds meer bekendheid krijgen, prijzen winnen en daarmee zorgen voor een positiever imago van de Griekse wijn in het algemeen.

Hoewel dit internationaal erg succesvol is, blijft Nederland hierin nog sterk achter. Veel Griekenlandliefhebbers zien Griekenland namelijk nog zoals het vroeger was, met een simpele keuken en eenvoudige wijnen.

Maak daarom kennis met de nieuwe lichting Griekse wijnen. Griekse Wijnen laat je zien dat de hedendaagse Griekse wijn niet onder doet voor de bekende Franse, Spaanse en Italiaanse.

Martin: Griekenland bestaat niet alleen uit vakantie-eilanden maar ook uit een prachtig vasteland met mooie gastronomie, anders dan de eeuwige gyros, tzatziki en souvlaki en bijpassende wijnen.

Een wijnproeverij op Santorini

Een wijnproeverij op Santorini

Wijnreizen
Ieder jaar organiseert Griekse Wijnen enkele wijnreizen voor geïnteresseerden en bestaande (horeca-)klanten waarbij een aantal wijnproducenten in Griekenland worden bezocht. De reacties na afloop zijn overweldigend.

Prachtige kwaliteitsproducten
Op Grieksewijnen.com vind je uiteraard een breed assortiment aan traditionele en moderne Griekse wijnen, maar daarnaast ook andere prachtige kwaliteitsproducten uit Griekenland, zoals Ouzo, Tsipouro, Metaxa, olijven en olijfolie.

Agenda Griekse Wijnen
Griekse Wijnen organiseert regelmatig proeverijen, wijn-spijsdiners en wijnreizen. Wil je hier meer van weten, kijk dan in de agenda op Grieksewijnen.com.

Ga naar Grieksewijnen.com  Volg Griekse Wijnen op Facebook

Contact

www.grieksewijnen.com

Martin op LinkedIn Griekse Wijnen op FacebookGriekse Wijnen op Twitter

Meer informatie? info@griekenlandmarkt.nl