Ouranios

Logo_Ouranios_504

 

Waan je in Griekenland tijdens een ontspanningsmassage bij Ouranios.

Helpen met het verkopen van loukoumades op het strand, zonnebloempitten kopen bij een kraampje op straat, prachtige stranden en een kristalheldere zee waar je je dagen relaxt kon doorbrengen, ontbijten op het balkon terwijl je die specifiek Griekse lucht inademt. Sabrina Fotiadis denkt met warme gevoelens aan Griekenland. Haar vader werd er geboren in Thessaloníki, maar voor Sabrina voelt het land ook aan als thuis al werd ze zelf in Nederland geboren.

 Sabrina: Het is er mooi, het voelt goed en ze hebben bougatsa! Dat at ik vroeger al als klein meisje op een pleintje bij een bakker in Katerini. Overal waar ik ben geweest heb ik het geproefd. Echt overal. De lekkerste bougatsa tot nu toe heb ik gegeten bij Ergon op Skiathos.

Bijna acht jaar werkte Sabrina bij een bank onder andere als communicatiemedewerkster, maar ze was al een tijd erg ongelukkig op haar werk. Toen ze met een burn-out thuis zat, nam ze de tijd om eens goed na te denken over dingen die haar gelukkig zouden maken. Op haar eigen manier mensen blij maken en helpen bleken van die leuke dingen te zijn. Sabrina volgde een cursus masseren en ze bleek talent te hebben. Daarom besloot ze een opleiding te volgen om daarna als gediplomeerd masseur een eigen zaak te beginnen.

 Sabrina: Wie wordt er nu niet blij van een heerlijke ontspanningsmassage! Je zit beter in je vel, bent rustiger in je hoofd en je kunt de rest van de dag beter aan.

Massagetafel

De massageruimte van Ouranios

 

Al vanaf het begin was het duidelijk dat Sabrina’s massagepraktijk een Griekse naam moest krijgen. Om haar Griekse roots te eren. Ze schakelde de hulp van haar vader en zus in, want het vinden van een naam met een mooie betekenis was nog een hele klus. Uiteindelijk koos Sabrina voor Ouranios, het Griekse woord voor “hemels”. Een perfecte keuze voor het bedrijf dat ze wilde beginnen.

 Sabrina: Een massage kan hemels zijn. Mijn logo lijkt op een ster of de zon. Die staan allebei aan de hemel. Het klopt gewoon!

Niet alleen de naam is Grieks, wie zich door Sabrina laat masseren waant zich ook even in Griekenland. Voor de massages gebruikt ze Griekse olie van de merken Apivita, Macrovita en Bioselect en tijdens de behandeling klinkt subtiele klarinetmuziek van een Griekse artiest. De massageruimte wordt binnenkort aangekleed met foto’s die Sabrina zelf heeft gemaakt in Griekenland.

Verzorgingsproducten

De producten van Macrovita zijn te koop in de praktijk. Voor speciale gelegenheden heeft Sabrina ook cadeauboxen of een RelaxCadeauBon die je kunt bestellen op de website. Met de verkoop van verzorgingsproducten wil Sabrina mensen die niet bij haar komen voor een massage toch een een stukje Griekenland bieden.

 Sabrina: Een betere manier om te ontspannen is er bijna niet. Iedereen beleeft een massage anders. Gevoel, geur en geluid komen bij een ieder anders binnen en zorgen voor andere belevenissen. Ik heb bijvoorbeeld al eens gehoord dat iemand zich door de muziek in een romantische film waande.

 

Ga naar de website van Ouranios Reserveer hier je massage  Volg Ouranios op Facebook

Contact

Saxen Weimarlaan 56
1075 CE Amsterdam
info@ouranios.nl
06 247 487 57

Sabrina Fotiadis op LinkedInOuranios op FacebookOuranios op Twitter

Meer informatie? info@griekenlandmarkt.nl