Voeding en dranken

Griekse salade

Ingrediënten en recepten | Kookcursussen | Griekse horeca

Grieksestreekproducten.nl

De producten die Anja van de Sande uit het zuiden van Lesbos importeert, zijn biologisch en kleinschalig geproduceerd met respect voor de natuur. Anja verkoopt biologische olijfolie en oregano, tijmhoning,bergthee, handgemaakte olijfoliezeep en producten van olijfhout. Lees hier verder over Grieksestreekproducten.nl.

GriekseStreekproducten.logo 150x189

Griekse Wijnen

Op Grieksewijnen.com vind je een breed assortiment aan traditionele en moderne Griekse wijnen, maar daarnaast ook andere prachtige kwaliteitsproducten uit Griekenland, zoals Ouzo, Tsipouro, Metaxa, olijven en olijfolie. Lees hier verder over Griekse Wijnen.

Griekse Wijnen

Petrakakis Olijfolie

Puurheid, ambachtelijkheid en kwaliteit zijn de woorden waar het voor Petrakakis Olijfolie om draait. Roy en Emmanouela Arnts verkopen olijfolie, honing en kruiden uit Lazimas, Kreta. Lees hier verder over Petrakakis Olijfolie.

LOGO Petrakakis Olijfolie

Polyorea

Petie en John wonen van oktober tot april in hun huis in Marathea. In de zomer wonen ze in Nijmegen en verhuren ze het Griekse huis met de naam Polyorea. Van de olijven uit eigen olijfgaard wordt elk jaar een mooie voorraad olijfolie geperst en verkopen deze ‘Polyorea Olijfolie’ op markten in (de omgeving van) Nijmegen. Lees hier verder over Polyorea.

Logo Polyorea

WijnUitGriekenland.nl

De Griekse wijnen worden steeds beter en winnen tegenwoordig regelmatig prijzen. Kimon Argyropoulos, eigenaar van WijnUitGriekenland.nl, is hier enthousiast over en laat je dan ook graag kennis maken met deze bijzondere wijnen die gemaakt zijn van voornamelijk inheemse druivenvariëteiten. Lees hier verder over WijnUitGriekenland.nl.

WijnUitGriekenland.nl