Voor ondernemers

Ben je ondernemer in Griekse producten of diensten? Wil jij ook zo graag dat steeds meer mensen in Nederland deze mooie producten ontdekken? Griekenland Markt gaat je helpen om jouw mooie en inspirerende producten te presenteren aan alle Griekenlandliefhebbers in Nederland. 

De website Griekenlandmarkt.nl presenteert websites en winkels met Griekse producten en diensten aan consumenten met een liefde voor Griekenland. Door het Griekenland verhaal dat erbij hoort te vertellen, willen we de Griekenlandliefhebber raken en inspireren. Waar komen de producten vandaan, hoe worden ze gemaakt, wat maakt het zo bijzonder, welke link heeft de ondernemer met Griekenland?

Ja, ik meld me aan

De markt in Griekse producten en diensten
Door deel te nemen aan Griekenland Markt vergroten we de bekendheid van Griekse producten en diensten in het algemeen, waardoor de vraag naar deze producten kan toenemen. We bereiken gezamenlijk meer consumenten en creëren meer Griekenlandliefhebbers.

Wat zijn de voordelen van deelname aan Griekenland Markt:
• Je bedrijf is gemakkelijk te vinden door de Griekenlandliefhebber; 
• Met je eigen Griekenlandverhaal kun je je heel goed presenteren te midden van andere ondernemers op de website. Samen met deze ‘collega’s uit de branche’ zet je je in voor het merk Griekenland;
• Door het verhaal achter je product te vertellen op Griekenland Markt inspireer je de Griekenlandliefhebber;
• We bieden je een inspirerende netwerkomgeving en brengen je in contact met andere ondernemers in Nederland en leveranciers in Griekenland.

Voorbeeld ondernemer Kati Allo

Voorbeeld van een ondernemersprofiel

Neem een kijkje op de profielen van deze ondernemers op Griekenlandmarkt.nl: Ellas Import, Kati Allo en Photothema.

Wat krijg je van Griekenland Markt
• Een webpagina met ondernemersprofiel inclusief verwijzingen naar de eigen website en social media geïllustreerd met 3 à 4 afbeeldingen;  
• Een of twee product-/dienstpagina’s met achtergrondinformatie, specificaties en een of meerdere afbeeldingen.

Ja, ik meld me aan