Vrije tijd

Familie plezier in zee

Creativiteit | Muziek | Reizen en excursies | Spiritualiteit en filosofie | Sport en beweging | Taal en cultuur

Vind je het heerlijk om in je vrije tijd met Griekenland bezig te zijn? Of wil je op vakantie in Griekenland lekker creatief aan de slag? We hebben voor je op een rijtje gezet wat je allemaal kunt doen op dat gebied.

Artisa Greece

Artisa is een plek, direct aan zee, waar je optimaal van Griekenland kan genieten, dichter bij jezelf kunt komen en je creativiteit kunt aanspreken. Werk er aan een boek, project of kunst of neem de tijd voor bezinning en reflectie. Lees hier verder over Artisa Greece.

Artisa_logo

De Academie op Kreta

Hans Rutten en Jacques Poot organiseren verdiepende vakantieweken, waarbij inhoudelijke kwaliteit en een persoonlijke benadering centraal staan. De Academie op Kreta wil ‘evdaimonia’ bieden aan de gasten, Nieuwgrieks voor gelukzaligheid. Lees hier verder over de Academie op Kreta.

Logo Academie op Kreta 300p

Despina Moysiadou Greek Lessons in Amsterdam

Despina Moysiadou is een van de Griekse docenten in Amsterdam en omgeving. Ze geeft les met veel enthousiasme en wil haar studenten vooral vertrouwen en een blij gevoel meegeven. Lees hier verder over Despina Moysiadou.

Foto Despina

Flexholidays

Paul Jongeneel komt al 30 jaar in Griekenland en organiseert nu al ruim 6 jaar zeilvakanties vanaf het mooie groene eiland Corfu. Hij is eigenaar van deze zeer ervaren reisorganisatie met zijn unieke aanpak. Lees hier verder over Flexholidays.

Flexholidays_300

Grecophile

Kosmas Navrouzoglou houdt van lesgeven, maar de Griekse taal doceren als tweede taal is echt zijn passie! Je kunt bij hem cursussen doen waarin naast de Griekse taal ook cultuur en geschiedenis aan bod komen. Lees hier verder over Grecophile.

Logo Grecophile
Cursus Grieks voor beginners en gevorderden

Kati Allo

De Griekse taalboekjes Kati Allo zijn bedacht en ontwikkeld door Reyka Oosterveer en Tineke Scheveers. Met deze boekjes leer je de Griekse taal op een laagdrempelige maar vooral leuke manier. Lees hier verder over Kati allo.

Logo Kati Allo 300x59
Kati Allo Deel I
Kati Allo Deel II

Photothema 

Anton Harfst en Laurien van den Hoven organiseren sinds 2008 fotoworkshops en fotoreizen op de Peloponnesos. Ze laten je bijzondere stukjes van Griekenland zien en helpen je verder te komen met je vaardigheden in fotografie. Lees hier verder over Photothema.

Logo Photothema272

Fotoreis Peloponnesos

Schilderen op Kreta

Marian Pruijn woont met haar man Nikos in het authentiek Kretens dorp Sises en organiseert er sinds 2012 schilderworkshops. Omdat Marian de omgeving goed kent, weet ze de de mooiste schilderslocaties te vinden in de omgeving van Mylopotamos en Rethymnon. Lees hier verder over Schilderen op Kreta.

IMG_44831

Taalhuis Amsterdam

Taalhuis Amsterdam is opgericht door de twee enthousiaste docenten Nieuwgrieks Angeliki Papastamatiou en Myrte Jansen. Leer de Griekse taal onder het genot van een heerlijke Griekse koffie in het centrum van Amsterdam. Voor taallessen op maat- zowel in groepsverband als individueel-  lessen via Skype en taalreizen. Lees hier verder over Taalhuis Amsterdam.

Logo Taalhuis Amsterdam