WijnUitGriekenland.nl

WijnUitGriekenland.nl

Wil je kennis maken met bijzondere wijnen uit Griekenland? Laat je verrassen en geniet van de Griekse wijnen van WijnuitGriekenland.nl!

Kimon Argyropoulos, de eigenaar van WijnUitGriekenland.nl is opgegroeid in Griekenland. Hij heeft een Griekse vader en een Nederlandse moeder en bracht zijn jeugd door in Paiania, een plaats ten oosten van Athene. Kimon komt nog regelmatig in Griekenland, zowel voor zaken als voor familiebezoek.

Met WijnUitGriekenland.nl wil Kimon iets positiefs betekenen voor de Grieken en Griekenland. Met het importeren van wijn uit Griekenland zorgt hij, al is het nu nog op kleine schaal, voor wat werkgelegenheid voor de Grieken. Daarnaast wil hij Nederlanders kennis laten maken met de mooie wijnen die Griekenland te bieden heeft.

DOMAINE_SKOURAS_0057_low_504

De wijnranken van wijnhuis Domaine Skouras in Nemea, Peloponnesos

 

Inheemse druivenvariëteiten

WijnUitGriekenland.nl laat je kennismaken met bijzondere wijnen. Deze Griekse wijnen zijn voornamelijk gemaakt van inheemse druivenvariëteiten. Zowel avontuurlijke wijndrinkers tot mensen die eens wat anders willen, zullen aangenaam verrast zijn bij het proeven van deze wijnen die zorgen voor unieke en smaakvolle avonturen in het glas. Voor Grieken die nu in Nederland wonen of degenen die op vakantie een heerlijke Griekse wijn hebben leren kennen, is er goed nieuws. Nu kun je ook in Nederland genieten van heerlijke Griekse wijnen.

Kimon: Ik wil mensen kennis laten met bijzondere wijnen. Van avontuurlijke wijndrinkers tot mensen die eens wat anders willen.

Ga naar WijnUitGriekenland.nl

Kwaliteitswijnen

Griekenland kent een rijke geschiedenis, ook in het maken van wijn. Griekenland biedt steeds meer kwaliteitswijnen. De afgelopen jaren zijn jonge wijnmakers opgestaan die gebruik maken van moderne technieken. De Griekse wijnen worden steeds beter en winnen tegenwoordig regelmatig prijzen. WijnUitGriekenland.nl is hier enthousiast over en laat je er dan ook graag kennis mee maken!

Kimon: Wij zijn erg enthousiast over de wijnen die Griekenland te bieden heeft. Wij richten ons dan ook alleen op wijn. De inheemse druivenrassen maken het erg bijzonder. We bieden daarom diverse wijnen aan gemaakt van deze eigen, Griekse druiven en willen na verloop van tijd steeds meer variëteiten aan ons assortiment toevoegen.

WijnUitGriekenland.nl is regelmatig op wijnproeverijen te vinden. Meld je aan op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe wijnen en evenementen: Facebook.com/WijnUitGriekenland.nl

Ga naar WijnUitGriekenland.nl

Contactgegevens

WijnUitGriekenland.nl op Facebook WijnUitGriekenland.nl op Twitter

Producten

Skouras Cuvée Prestige Rood  

 

CUVEE_PRESTIGE_RED

Griekse wijn uit Nemea

 

Douloufakis Enotria Wit

Griekse wijn van Kreta

Griekse wijn van Kreta

 

 

Meer informatie? info@griekenlandmarkt.nl